Osammanhängande

Blev inspirerad av en tjej i nian som höll på att riva ut ur tidningar för att sedan göra en sorts tecknining av det. Vi säger att det skulle vara blått hav så samlar man på blåa tidningsbitar och fäster sedan där det ska vara blått. Vet inte om ni fattar men ni lär väll se sen ifall det går att visa upp på bloggen.. Första gången liksom så vill inte hoppas på bra resultat.

Sen så har jag även tagit upp akvarellfärgerna igen, på tiden nu eftersom att den såkallade våren är påväg. Verkar inte som det nu men den kommer väll så småningom och då skaaaaa det målas.


Istället för att bara köra med tidningspapper kanske man kan köra med annat färgat papper också? Eller vad tror ni? Blanda lite liksom :)

Annars har det vart en skön kväll att komma ikapp lite med sig själv. Har kollat på tv och myst. Imorgon ska jag nog fortsätta med det kreativa och sen kommer Jesper på kvällen och håller mig och David sällskap. Sover antagligen över men vi får se! Ha det supersuper så hörs viiiiii. Förresten så ska det bli plus och sol imorgon och sen sol över hela landet på söndag! Hoppashoppashoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0