Fårskalle


Lathet

Gör inte så mycket här nere på mitt sommarställe. Lyssnar på Eric Hutchinson och Håkan day n night. Är en hel del i gäststugan som nu har blivit supermysig och fin. Glor på kor. Jobbar. Badar. Åker longboard. Typ. Men trots allt det så längtar jag otroligtotroligt mycket hem till Stockholm och tro det eller ej, till skolan. Känns så tomt och tråkigt utan vardagslivet. Behöver stress för att jag inte ska bli uttråkad och rastlös. Sucks.

Hästigt


Lillaro

Världens mysigaste fik. Kan inte hitta något bättre, så himlahimla fint. Allt är ekologiskt, på loftet hade hon sin egen syateljé och alla möbler är vintage. FINT!

Norge

Efter allt jag har sett, hört, läst dag ut och dag in så kan jag inget annat än att säga att det här är helt ofattbart. Helt absurt och helt helt sinnessjukt. Säger eller skriver rättare sagt som många andra, Stor klem fra meg 

Vatten

Canon EOS 500D + Canon EFS 60mm f/2.2
Har fått en dille på det här med att fota vatten.. Första gången dock jag testade denna grej. Blev överförtjust direkt! Jättebra tidsfördriv och det behöver inte vara särskilt toppen väder. Bara det är bra ljus så att man kan ha hög slutartid eller att man har en stor bländare. Ni får exprimentera med kameran lite alltså!

Motsolsljus

Jobbat sena kvällar de senaste dagarna vilket gjort att jag inte orkat lyfta på benen på dagarna. Första dagen och jag fick slita som ett djur. Sju och en halvtimma för att vara exakt. Stress stress stress. Oh my. Men så är det väll första dagen på ett nytt jobb! Imorgon blir det troligen på dagtid i kiosken ifall det blir fint väder. Skönt att det är skönt folk!
Lite bilder från arkivet. Någon favorit av kyla/värme?

Kapat

Jarrå, 1 decimeter. Någon gång i livet måste man ju våga göra en förändring! Ni får ursäkta mig för webcam.

Mariaplan

Tröja weekday, shorts levi's, väska Håkan Hellström.

Göteborg

Gjorde en visit till Göteborg igår med David och mamman min. Träffade fina Angelica och Jesper på Gothia cup. Så himla härligt att träffa dom igen. Vi tidsfördrev oss med att kika i affärer, sitta på Heden, äta lunch, middag och köra sightseeing i dom mysigaste kvarteren i Sverige. Jag ska bo i Majjorna.
Nu ska jag fota barn i hamnen och jobba, so long pepps!

Perfektion

Bordet från Agataboden passade perfekt där bredvid ena sängen. Så fint slitet bord och perfekt som både nattduksbord och till datorbord. Även sockerdrycksflaskan fyndade vi idag, Apotekarens. Satt även den som en smäck i huset, men på hyllan dock. Perfekt.

Fynd

Fyndade denna underbara skapelse för ynka 25 kronor idag. Ni måste bara hålla med om att second hand är tummarna upp.

Återanvänder

Kofta Monki, blus Day, shorts Levi's, tygkasse Håkan Hellström.
Koftan alltså. Använder den jämt och ständigt och jag ångrar inte en ända gång att jag köpte den. Ni kommer alltså att få se den till det mesta och ett tag framåt! Peace.

Agathaboden

En urmysig bod en bit mot Munka-Ljungby. De har en massa fina, antika prylar och jag bara längtar tills jag flyttar hemifrån. Fick fota lite i utbyte mot att dom kommer upp på hennes hemsida. Åh, ville inte gå därifrån. Fick hem ett fint bord till gäststugan. Länk till hemsidan hittar du här!

Inför sommarfesten

Klänningen från Topshop tillsammans med favoritkoftan från Monki.

Simpelt

Kofta från Monki, byxor från Hm, jacka second hand och converse.

Sammanfattning typ.

Lite för mycket bloggledigt här känner jag. Sommaren har bara rullat på och jag har varken orkat eller haft lust. Det positiva är att jag har lite att bjuda på nu! Det har varit mycket så jag tycker att bilderna får tala för sig själva lite. Ps. Håkan var underbar.

oredigerat.... igen.

Copenhagen


Oredigerade bilder.

Strøget är underskattat. Så mycket bra affärer på samma plats, förstår inte varför jag inte vart där fler gånger förut, bara någon enstaka som liten. Rean var också på topp, kom hem helnöjd.

Har mellanlandat i stugan nu för att ladda batterierna inför Håkan Hellström på onsdag med Maja. Det kommer att bli fint. Innan dess ska jag fortsätta med min måleriverkstad, det kommer att bli fint. Allt är fint. Extra fint är det när man får spontansms av pojkvännen där det står "Jag älskar dig." på.

Nått att hänga runt halsen

Vill försöka hitta en sånhär liten finurlig grej, tips?

Vänner har anlänt till stugan och imorgon kör vi Tivoli i Köpenhamn och tar in på ett flott hotell i Nyhavn. Shopping dagen därpå och gud vad bra jag ska ha det.

Ommålas

Ensamheten har kommit krypande nu när Jesper flygt hem till Stockholm igen. En gråtandes farväl och "vi ses om fyra veckor". Försökte sysselsätta mig med så mycket som möjligt för att komma på andra tankar och dagen spenderades med att måla om min cykel och longboard. Det kommer att bli fint. Turkos är ju så himla läckert.

Det enkla

blusen är mammas gamla, levi's shorts, väska från beyond retro och mohedaklackar.

Njutning

Mina dagar går otroligt fort. Har finbesök av min pojkvän här nere i Skåne och försöker spendera så mycket tid som möjligt med honom tills fredag då det blir skilda vägar i fyra veckor. Längtar inte. Metreologerna har fel i alla fall som ni kanske märker, jag klagar inte! Fett underbart.

Tokigt.Jag packar som en tok just nu med fina Håkan i bakrgrunden. Tänker att fem veckor ska få plats i en resväska och frågar mig själv gång på gång, kommer jag sakna det här? Tyvärr blev det ett ja på de flesta kläder och nu sitter jag här med en för liten resväska. Vad säger man?

Förflutet


Stora och små bilder från det halvt påbörjade året, nu har vi nästa halvår kvar.

6 månader/ett halv år har gått sedan jag stod med champagneglaset i hand. Den här våren har gått så otroligt fort och jag vet att jag är en aning sen med att skriva allt detta. För nu är det sommarlov på riktigt och jag ska leva sommaren så bra jag kan nere på mitt fina landställe i Skåne, fri i fem veckor till. Och inte nog med att Jesper följer med mig en vecka till landet imorgon, igår blev det tre månader och jag kan inget mindre än påstå att vi är bäst.

RSS 2.0