You're a player.

Har verkligen ingen ursäkt till att jag inte bloggat, fullt upp på schemat? Skämt åsido, har inte gjort så mycket dom två senaste dagarna. Sov som sagt över hemma hos Emma från söndag till måndag då vi spenderade kvällen med att titta på älskade solsidan och mysprat i hennes soffa tillsammans med Jacqueline, Tess och Elina. :-)
Dagen därpå tog jag tåget hem till Jesper för att plugga men det blev inte så mycket eftersom att Adam också var där och man kan väll säga att vi tre inte är någon bra kombination när man ska plugga..

Har även kommit på att det vore kul att praoa på min gamla skola och eftersom att Jespers kusin jobbar där tänkte vi försöka kolla om det går. Så det var det vi gjorde idag, väntade på svar hela dagen då vi tillslut fick ett svar att det inte var så många som behövde hjälp men att Måns som han heter skulle kolla vidare imorgon. Hoppas det finns någon som behöver hjälp av två odugliga personer som inte kan någonting.. Hehe.

Nu ska jag kolla om det går att boka träningen till imorgon kväll så att jag och Tess kommer med på coren samt spinning. Ni får ha det så bra! PussKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0