NY BLOGG

Jag och en av mina bästa vänner Jacqueline har startat en blogg tillsammans som jag då ska börja blogga på :) Får se hur jag gör med denna men håll kika in på båda aå att ni inte missar nått ;) vill ni till den coola bloggen klickar ni här!

Tjena, tjing tjing.

Hemma från Italien ;) Eller, har varit hemma sen typ eftermiddags men har inte pallat blogget helt enkelt. Skulle bara säga det och sen så skrivet jag ett inlägg om Italien senare när jag har lust. Det kommer att ta ett tag om manb säger så... Det har varit en helt fantastisk resa i alla fall!
När vi kom hem blev vi bjudna på middag vilket avr väldigt skönt eftersom att vi inte hade någon mat eller nåt. VI stack då till Simon och Filip där vi tillbringade kvällen :) Nu sitter jag och försöker ladda upp bilder på facebook men det är seeegt som fan.

En hälsning från Italien hära

Det är hur mysigt som helst verkligen! Kom hit till Como och Tremezzo igår efter tre dagars vandring í Italienska alperna. Eller, jag vandrade bara en dag (aa) men det räckte för mig. Har en sån jädrans träningsvärk! Här i Tremezzo ska vi bara chilla galet! Ca 35 grader bara nu på morgonen så det blir väll mycket bad och mycket glass! Nu ska jag käka lite frulle ;) Ciao

ITALIEN

Vet att klockan är sent och att jag borde sova nu. Men vad ska man göra när iPoden laggar och man måste ha den till resan imorgon? Ingeet. Den har hållit på hur länge som helst nu med en massa uppdateringar och annat skit.. Jaja.
Imorgon bär det av till Italien! Är där till och med den 10 juli. Kommer att bli hur najs som helst! Klockan halv nio imorgon bitti lyfter planet. Vi kommer först att besöka Italienska alperna och vara där tills på måndag. Uppe i bergen kommer vi att vandra i två dagar och chilla. Kommer att ta mycket foton också! (y) yeeey.
På måndag bär det av till Tremezzo där vi ska tillbringa resten av veckan. Vi ska bara sola, bada, åka båt och softa gaaalet mycket!
Aostadalen.
Tremezzo.

PRINSESSAN FRÅN PEKING

Igår sov två av mina galet bra tjejor över hos mig. Emma o Tess bläv det (y) Vi chillade loss och spelade in en film, haha. Den borde ju komma med på bio (a) Nej men den är flöömm. Galet bra alltså (y) Haha. Något som inte går lika galet bra är Windows Movie Maker. Den vill verkligen inte hitta filmerna. Suck alltså.

Tess e snygg som vanligt!

Emma också!

Ooouf, denhär är het.

Haha, jag är dock inte lika charmerande... ;)
Och nu, varning för känsliga tittare. Det kommer en del oseriösa o drivbilder ;)


Och till sist, två smidiga flickor ;) ♥

OBJEKTIV, MACRO


Pappa kom hem med detta objektiv igår efter jobbet. Gud vad jag har längtat alltså! Tack så jättemycket! ♥

RSS 2.0