SchtekarsnickarN

Snickarbyxor idag igen, älskart.

Favorit i repris


Dagens fråga

Jackor jackor jackor. Det finns så mycket att välja mellan i denna underbara värld. Har inte riktigt bestämt mig ännu men det lutar väll åt nån militärgrön sak. Hittar jag inte nån kör jag väll på min gamla hederliga skinnjacka.

Somnar snart..

Är hemma hos denna söta person nu. Även med caroline och emma! :-) Naajs. Vi har ätit mat, träffat lite folk och chillat. Det är (y). Ska sova snart. Sen bär det av till Kungsträdgården för att  exprimentera och titta på Timo. Haha.

Mot Angelica!

Angelica blir det snart efter några timmar på golfbanan med Simon och David. Sover över hos henne med några andra fina vänner och imorgon blir det Friskoledagen i Kungsträdgården med samma personer ;-) Ska "göra reklam" för skolan där och lyssna på Timo Räisänen såklart!
Hängselbyxor från mamma, köpta på Monki. Örhängen från Danmark. Baströja från Gina Tricot.

PS. Gå in på Amies coola blogg här!

Veonica Maggio var grym!

Ni läste det. Det var en så otrolig känsla att stå där bara några meter från henne. Otroligt. Och hon gav järnet trots att hon är gravid. Hon ägde helt enkelt.

Och så var man tillbaka igen. ;-)

Hej hej, ni såg rubriken ;-) ny start på denna efter att ha bloggar på min och min fina vän jacquelines blogg. Nu ska jag försöka att uppdatera mera, mer foto, tips och mode! Hoppas ni gillart. :-) uppdatering blir det förhoppningsvis imorgon!

RSS 2.0